Informasjonskapsler Cookies og sporing

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.

CRAFT_CSRF_TOKEN og CraftSessionId: Disse er koblet til publiseringsverktøyet, og brukes til å holde styr på hvem som er logget inn, og hvem som ikke er det. De brukes også i forbindelse med verifisering av skjemainnsendinger.

_ga: Dette er en sporingskapsel fra Google Analytics som brukes for å spore bruksmønster. Her ser man kun på hva folk gjør som grupper, og all informasjon er anonymisert.

_atuvc og _atuvs: Disse kapslene kommer fra AddThis, og brukes for å spore deling av artikler.

Del artikkel: